Büyük Yılbaşı Çekilişi


caandalek 02 Ekim 2021 12:29

Değerli oyuncularımız, bütün yıl boyunca hem ülke olarak hem de bütün dünya insanlığı olarak çok zorlu dönemlerden geçtik. Bu yılın sonunu daha güzel hatırlayabilmemiz için 3000 TL değerinde bir çekiliş düzenlemeye karar verdik. Bu çekiliş milli piyango mantığına yakın olarak tasarlandı.

Tam, yarım ve çeyrek olmak üzere 3 adet bilet türümüz mevcut. İstediğiniz biletten istediğiniz kadar alarak şansınızı arttırabileceksiniz. Bütün oyuncularımıza bol şans diliyoruz.

 

  Çekilişin değeri nedir?

Tamı tamına 3000 TL değerinde olan 3000 krediyi sizlere dağıtıyoruz. Toplamda 7 adet asıl talihli olacaktır. 4 tane çeyrek bilet kazananına 250'şer kredi, 2 tane yarım bilet kazananına 500’er kredi ve 1 tane tam bilet kazananına 1000 kredi toplamda 3000 krediyi sizlere veriyoruz.

 

  Çekilişe nasıl katılıyoruz?

Lobi sunucumuza gelin ve /yılbaşı yazın. Karşınıza gelen ekrandan bilet türünü ve biletinizi seçin. Bilet seçtikten sonra ödemeyi tamamlayın. Bütün işlem bu kadar basit.

 

  Bilet fiyatları nelerdir?

Çeyrek bilet 15,000 jeton veya 3 kredi, yarım bilet 27,500 jeton veya 5 kredi, tam bilet 37,500 jeton veya 7 kredi. Biletlerinizi jeton veya kredi ile satın alabilirsiniz.

 

  Satın aldığım biletleri nasıl görebilirim?

Lobi sunucumuza gelin ve /biletlerim yazın. Bütün aldığınız biletleri detaylarıyla görebilirsiniz.

 

  Sonuçlar ne zaman açıklanacak?

Yılbaşı günü yani 01.01.2021 tarihinde kazanan bilet numaraları açıklanacaktır. Kazanan talihlilere ödülleri otomatik olarak verilecektir fakat kazanan talihliler açıklanmayacaktır. Eğer bilet satın aldıysanız biletinize ödül çıkmış mı diye kendiniz bakmalısınız.

 

  Nasıl daha fazla jeton kazanabilirim?

  • Yılbaşı için düzenlenecek olan etkinliklere katılın.
  • Bütün mini oyunlarda olacak olan boost etkinliğinde fazladan jeton ve puan kazanabilirsiniz.
  • Lobide bulunan ödülcüden ödüllerinizi zamanında alın.
  • Yeni seviyelere ulaşarak seviye ödüllerinizi alın ve jeton kazanın.
  • Oy verme etkinliğinde lobide durursanız hesabınıza rastgele bir jeton gelir.
  • Lobideki hediye kafalarına sağ tıklayarak bütün kafaları toplayın ve ödül kazanın.

 

  Kredi ile jeton alabilir miyim?

Eğer ki jeton ile değil de kredi ile bilet satın almak istiyorsanız izlemeniz gereken yol aynıdır. Hiç uğraşmadan hesabınızda bulunan krediler ile çok kolay bir şekilde bilet satın alabilirsiniz.

Yorum yapmak için giriş yapmanız gerekiyor.